فلافل لبنانی

فلافل لبنانی

فلافل، غذایی تند است و با ترشی سرو می‌شود، یعنی در ساندویچ آن به جای گوجه‌فرنگی و خیارشور، ترشی استفاده می‌کنند. نام این غذا نیز از فلفل گرفته شده است زیرا اصل لبنانی آن فلفل قرمز فراوانی دارد. با ما همراه شوید تا با نکته‌های ظریفی که بهتر است هنگام پخت این غذا آن‌ها را رعایت کنید ، آشنا شوید

 مـواد لازم برای 4 نفر
 نخود چرخ شده                   2 لیوان 480 کیلوکالری
 پیاز بزرگ                           1 عدد 25 کیلوکالری
 تخم‌مرغ                            1 عدد 100 کیلوکالری
 روغن مخصوص سرخ کردن     7 قاشق غذاخوری 630 کیلوکالری
 زردچوبه، فلفل قرمز و نمک     به میزان دلخواه 0 کیلوکالری

لطفا برای مشاهده دستور پخت بر روی ادامه مطلب کلیک کنید

ادامه مطلب

طرز تهیه فلافل لبنانی

بنر بفرمایید شام پایتخت

بنر همراه برتر

/ 0 نظر / 11 بازدید